13 Απρ 2013

Tο ηλεκτρικό ρεύμα και το προφίλ μιας δημοτικής αρχής

Tην μέρα που έγινε η διακοπή σύνδεσης ηλ . ρεύματος στο ΚΑΠΗ Βελβεντού, λογω απλήρωτων λογαριασμών , σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια κατάσταση ήταν και άλλα ιδρύματα με απλήρωτους λογαριασμούς, για τα οποία υπάρχει ρητή εντολή να μην διακόπτεται η παροχή. Δεν λαϊκίζω αλλά αν την αμφισβητεί κάποιος ας πάει επίσημα να δει την κατάσταση στην αρμόδια υπηρεσία της διανομής ΔΕΔΗΕ της ΔΕΗ .
 Το πιο σοβαρό θέμα όμως για μένα δεν είναι αυτό, το σοβαρό θέμα είναι ότι απ´ ότι άκουσα έγινε διακοπή παροχής εκείνη την μέρα και σε σπίτια,  αφού λόγω της κρίσης είναι αδύνατον να πληρώσουν τα αυξημένα χαράτσια. Πιθανόν τον προηγούμενο μήνα να ήταν άλλα τόσα , τον επόμενο να είναι άλλα τόσα που ίσως τα μισά απ´ αυτά να μην μπορέσουν να ξανασυνδεθούν . 
Στην περίπτωση της διακοπής παροχής στο ΚΑΠΗ είδαμε αστραπιαία αντιμετώπιση της κατάστασης από τη στιγμή που έγινε δημόσια γνωστό σε ηλεκτρονική σελίδα. Βλέπετε θιγόταν το προφίλ μιας δημοτικής αρχήςη οποία αδιαφορεί συστηματικά για το Βελβεντό και αυτό το συμβάν μαζί με πολλά άλλα επιβεβαιώνει την αδιαφορία της.
 Για τις περιπτώσεις των σπιτιών:
 Σίγουρα κάποια παιδιά να μην έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν τα μαθήματά τους με ηλεκτρικό φως και οι γονείς τους να μην μπορούν να τους προσφέρουν τις ανέσεις του κοινωνικού αγαθού που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα και ειδικά στις αυλές. 
Εύχομαι η υπηρεσία Δ.Ε.Η όπου και εγώ εργάζομαι σ´ αυτήν εδώ και 25 χρόνια, να δει όλες τις περιπτώσεις, όχι μόνο στο Βελβεντό αλλά σ´ όλη την Ελλάδα με ευαισθησία σαν αυτή που δείχνει και σε εταιρείες που της χρωστάνε εκατομμύρια εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου