25 Μαρ 2011

Βελβεντό 25η Μαρτίου 2011

Εδώ είναι  οι Βελβεντινοί και επισκέπτες που ήπιαν το ντόπιο παραδοσιακό τσίπουρο που συνοδευόταν και  με μπακαλιάρο όπως το επιβάλει και η μέρα
Έγινε το αδιαχώρητο στα μαγαζιά της πλατείας αλλά και στα άλλα που είναι εκτός πλατείας
Ένα μεγάλο μπράβο και στους επαγγελματίες καταστηματάρχες  που εξυπηρέτησαν  τόσο πολύ κόσμο










Εκατοντάδες κόσμου Βελβεντινών αλλά και πολλών επισκεπτών που βρίσκονται στο Βελβεντό συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Το πρωί έγινε η θεια λειτουργία στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου .Μετά την θεια λειτουργία έγινε η δοξολογία .Στη συνέχεια έγινε η επιμνημόσυνος δέηση στο ηρώο και η κατάθεση στεφάνων.
Θερμά χειροκροτήματα εισέπραξαν οι μαθητές κατά την παρέλαση αλλά και η μουσική μπάντα του μορφωτικού ομίλου που με τις νότες της έδωσε ένα πανηγυρικό κλίμα στις εκδηλώσεις .
Η διαφορά φέτος στον εορτασμό ήταν που δεν είχαμε εξέδρα επισήμων , αλλά και καμία σημαία ελληνική στον χώρο της παρέλασης , φρόντισαν όμως οι καταστηματάρχες και οι δημότες και είχαν στα μπαλκόνια αναρτημένες τις σημαίες τους .
Του χρόνου θα έχουμε εξέδρα και εκεί θα βρίσκεται Βελβεντινός δήμαρχος και εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο του ανεξάρτητου δήμου Βελβεντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου